Tempah Sekarang



GEMPAQ!

“BARU! Satu Perisian Hybrid KONTROVERSI Telah Di Jumpai & Dapat Merungkai LUBANG Duit Ajaib & Mampu Membantu Anda Jana RM30,000 Sebulan ATAU Lebih

Tonton video gaya hidup mewah anda selepas ini…

Baca surat pendek yang penting di bawah hingga ke akhir dan jangan terlepas apa-apa maklumat supaya anda dapat mula menjana pendapatan dalam masa 15 minit lagi dan dengan hanya 3 langkah mudah sahaja…

Tahniah!

Anda layak untuk menerima maklumat persendirian dan cukup RAHSIA ini… khas untuk anda sorang sahaja…

…semata-mata kerana lokasi anda sekarang…

Apa yang anda akan di dedahkan nanti…

…adalah terlalu KONTROVERSI…

…dan TAK DI SANGKA-SANGKA GILA-GILA MENGUNTUNGKAN ANDA NANTI…

Ia terlalu kontroversi sekali sehingga ada pihak-pihak tertentu yang tidak mahu RAHSIA ini di bocorkan kepada sesiapa…

Jangan kongsi maklumat RAHSIA ini dengan sesiapa pun…

Saya telahpun di beri amaran oleh pihak-pihak tertentu supaya tidak membocorkan rahsia ini kepada anda.

Saya tahu, mungkin ada di antara anda yang rasa sudah banyak kali “TERKENA” kerana membeli e-book, software, aplikasi telefon bimbit atau memasuki program Internet yang tidak mendatangkan sebarang hasil sebelum ini.

Apa yang saya ingin nyatakan ialah maklumat yang ingin saya kongsi ini adalah lain dan jauh berbeza sekali dari apa yang anda pernah baca atau program yang anda pernah masuk sebelum ini. Saya 100% serius gila mengenai ini…

Beri peluang kepada saya untuk bercerita sedikit mengenai peluang untuk mengubah kehidupan anda dalam sekelip mata sahaja tidak lama lagi, saya yakin ia dapat membantu anda.

Tidak rugi apa-apa pun, sekadar mengambil masa beberapa minit sahaja membaca maklumat di laman ini sahaja sudah cukup. Saya akan berasa bersyukur sekurang-kurangnya ada insan seperti anda yang mahu mendengar mengenai peluang ini. Ini sahaja sudah cukup bagi saya.

Nama: Danil Hakim
Tarikh: 14 November 2020
Umur: 35 Tahun
Dari: Kuala Lumpur City Center (KLCC)
Tajuk: Maklumat yang bakal mengubah hidup anda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua...

…saya lah yang akan bertanggungjawab untuk membocorkan rahsia hebat ini kepada anda sekarang dan mengubah hidup anda selepas ini.

Saya yakin sekali yang maklumat ini adalah maklumat terpenting yang anda pernah jumpai dan bakal mengubah hidup anda mulai saat ini…

Amacam jika saya beritahu anda…

“Tidak Kira Apa Kemahiran Atau Pengalaman Yang Anda Miliki Sekarang… ATAU Tidak Kira Umur Berapa Pun Anda… Samada 18 Tahun Ataupun Sudah Masuk 80 Tahun…  

Anda Boleh Buat Duit Yang Cukup Ajaib Secara KONSISTEN SETIAP HARI…

...dengan mengekploitasi LUBANG dalam sebuah industri yang penuh RAHSIA

…LUBANG yang melibatkan duit yang tidak terkira banyaknya… mungkin sehingga RM200JUTA setahun!...

Ia adalah cukup KONTROVERSI sekali dan merupakan seolah-olah lombong emas yang anda boleh sapu duit bersih, terlindung dari pandangan awam dan orang ramai…

BUKAN! Ia tiada kena mengena dengan apa-apa skim pelaburan, cryptocurrency seperti bitcoin dan lain-lain. Bukan Forex atau apa-apa skim MLM!

Begitu mudah sekali untuk mengeksploitasi lubang ini. Boleh mula hari ini juga…

Bagaimana pun anda perlu menggunakan perisian hybrid yang power gila dan cukup RAHSIA ini..

Perisian hybrid ini akan lakukan segala-galanya untuk anda dalam masa 15 minit dan dengan 3 langkah mudah sahaja…

Anda boleh mula menjana duit dari LUBANG KONTROVERSI ini dalam masa 5 minit sahaja dari sekarang….

mbb1
mbb2
mbb3

Lihat bukti-bukti jelas dan nyata dan yang tidak boleh disangkal oleh sesiapa pun di atas.

Ini Semua Boleh Dicapai Dengan…

  1.  TANPA Sebarang Kemahiran Internet
  2.  TANPA Perlu Keluar Rumah Walau Setapak Pun
  3.  TANPA Anda Perlu Melakukan Sebarang Pekerjaan
  4.  TANPA Anda Mengambil Sebarang Risiko
  5.  TANPA Satu SEN Modal Pun

Assalamualaikum, saya seorang suri rumah dan tidak mempunyai punca pendapatan sampingan hanya bergantung kepada pendapatan suami sahaja. Alhamdulillah selepas saya jumpa program ini. Program yang mudah buat duit dan saya berjaya menjana 4 angka sebulan. Semua masalah kewangan saya selesai dan dapat bantu suami. Thank you Duit Ajaib.

Rozana Yusoff, Setiu Terengganu

Ia sebuah perisian hybrid yang boleh berjalan atas telefon bimbit dari mana-mana dengan beberapa klik sahaja… Anda pasang dan biarkan ia jalan sendiri…

…di cipta khas untuk menjana duit dengan cepat sekali tanpa perlu fikir atau mengeluarkan setitik peluh pun. Ya, biar saya ulang berkali-kali - saya berani BERSUMPAH, tanpa keluar setitik peluh pun. Hanya perlu tenung tanpa lakukan apa-apa pun, TANPA sesen modal pun, DAN duit akan terus masuk ke dalam akaun bank anda SERTA-MERTA!

Ia adalah sah 100% menurut undang-undang dan diperakui memang sah halalan toyyiban dari segala segi.

Ia sesuatu yang betul-betul BARU dan tidak pernah dilihat sebelum ini…

Jadi, saya ingin bertanya adakah anda mengalami simpton-simpton berikut sama seperti yang saya pernah alami sebelum ini:

  • Duit gaji masuk setiap bulan, terus habis dalam masa beberapa hari sahaja, malah tidak cukup setiap bulan…
  • Risau sepanjang masa tentang duit sahaja…
  • Setiap hari tidak sabar untuk menunggu jam 5 petang untuk balik rumah dan melepaskan diri dari neraka di dunia ini (tempat kerja anda)…
  • Sentiasa di marahi bos anda dan dilayan seperti kanak-kanak di tadika…
  • Tidak sabar menunggu hujung minggu untuk melepaskan diri dari tempat kerja anda… Jumaat petang anda cukup bahagia sekali…
  • Setiap hari membayangkan anda tidak perlu kerja lagi dan melepak sepanjang hari sambal menonton TV dan bermain dengan anak-anak…

Ya, saya pernah mengalaminya! Anda bukan seorang sahaja seperti di atas. Bagaimanapun, saya telah berjaya menjumpai satu LUBANG yang dapat melepaskan diri saya dari situasi di atas.

Hanya setelah beberapa hari menjumpainya, akaun Maybank saya melimpah ruah dengan pendapatan tanpa henti setiap hari.

pavillion
jet

yuth

Lihat pada tangkapan skrin dari akaun bank saya di atas. Terdapat bermacam-macam transaksi dalam pelbagai jumlah dan dari pelbagai sumber yang tidak diketahui masuk setiap beberapa minit. Ada masuk RM100, ada masuk RM500 dan kadang-kadang ada yang masuk sampai RM30,000 pun ada. Kadang-kadang duit datang dari orang perseorangan, kadang-kadang dari syarikat enterprise, kadang-kadang dari syarikat Sdn Bhd dan dari macam-macam sumber lagi.

Duit ini akan masuk setiap hari tidak kira Sabtu atau Ahad atau hari cuti umum kerana saya telah programkan perisian hybrid ini supaya ia berjalan secara automatik.

Akaun bank anda juga akan kelihatan sebegini sebaik anda install dan jalankan perisian hybrid saya ini. Insyaallah.

Kemewahan Hari Ini Berkat Software/App Hybrid Saya Ini

Terima kasih kerana keajaiban perisian hybrid ini, saya dapat merasai segala kemewahan yang ditawarkan duniawi hari ini.


Hai bro , Sini sekejap, saya nak share pendapatan saya dapat dari program duit ajaib ini. “ Haa ini pedapatan sebulan saya Rm27,000, jumlah yang telah masuk ke bank Rm 24,800, dan baki Rm2800 akan dapat hari ini, Jom follow saya check baki di bank” . “ haa ni hasil nya Rm2800 bersama duit ajaib, jom sertai sekarang dan jangan tunggu lama- lama ya

Mohamad Bansir, Tawau Sabah

main-jet
yuth 2
pavillion 2
timenewyork
Time Square, New York

Saya nak share satu program yang sangat best. Saya banyak gila buat duit dengan program ini. Saya dapat shopping, travel dan apa saja yang saya mahukan dengan menggunakan duit ajaib ini. Kalau korang ada hobi macam saya, korang patut join program ini. Korang boleh dapat 10K dalam masa sebulan je! So korang jangan lepaskan peluang keemasan ini okey.

Qistina Marwan, Kepala Batas, Penang

Rumah, kereta… percutian luar negara yang anda hanya mampu rasai di alam mimpi anda sahaja, semua saya dapat nikmati semua seperti di atas ini. Semua dapat dikecapi kerana duit dalam pelbagai jumlah yang masuk ke akaun bank setiap hari melalui keajaiban perisian hybrid yang di install dan di pasang. Semua boleh control di telefon bimbit saya sahaja.

Sedikit Mengenai Diri Saya…

Shh… cerita ini begitu kontroversi dan RAHSIA sekali…

Memang hebat cerita saya ini. Berikut sedikit sebanyak bagaimana saya telah terlibat dengan RAHSIA ajaib ini.

Dahulu saya bekerja dalam sebuah firma RAHSIA multinasional berpengkalan di Bangsar South yang operasinya semata-mata untuk mengeksploitasi satu LUBANG yang begitu hebat sekali. Firma bertaraf MSC status ini menjana setiap bulan hampir lebih RM20JUTA keuntungan bersih. Ini bersih setelah tolak segala kos perbelanjaan termasuk gaji-gaji pekerja, sewa pejabat dan lain-lain.

office

Saya bertugas sebagai seorang Jurutera Software QA. Tugas saya ketika itu adalah untuk memastikan sistem berada satu tahap yang terbaik untuk memenuhi keperluan syarikat. Gaji yang di tawarkan cukup lumayan juga iaitu melebihi 5 angka sebulan lah juga. 

Namun…

Namun, syarikat multinasional kaya ini benar-benar perah keringat kami siang dan malam. Saya terpaksa keluar rumah 5 pagi dan mengharungi kesesakan lalu-lintas yang teruk sebelum sampai pejabat. Balik pula sampai ke 9 malam, kadangkala sampai ke 12 pagi pun ada. Anak selalu bertanya kepada isteri mengapa ayah balik terlalu lewat. Gaji yang diberi walaupun 5 angka tapi tak setimpal dengan keringat tenaga yang diberi siang dan malam. Oleh kerana tugas saya, saya dapat akses dan dapat lihat segala-galanya. Syarikat buat duit berjuta-juta sementara saya yang jalankan segala-galanya dapat beberapa kerat dari jumlah ini sahaja.

Selalu Di Maki Herdik Bos

Bos saya pula seorang expat dari India asyik memaki herdik saya siang dan malam. Ada saja yang tak kena… Begitu arrogant sekali expat-expat dari negara India ini.

marah

Tapi yang buat saya tersinggung sungguh adalah walaupun saya menepati segala KPI yang diberi malah jauh melebihi dari target yang di tetapkan… Bos masih tak mau naikkan pangkat saya semata-mata kerana saya tak jilat bontot dia selalu. Di naikkan pangkat orang yang baru saja join dan yang tidak mempunyai sebarang pengalaman. Saya begitu hairan sekali… memang betul lah.. mat saleh selalu cakap “The world is not fair!”

Gaji Pun memanjang Tak Cukup Aje…

Kenaikan gaji saya hanya sekadar antara 2% ke 3% setahun sahaja dan bonus sekadar 2 bulan sahaja. Walaupun gaji masuk sampai 5 angka tetapi setelah tolak cukai pendapatan, KWSP, SOCSO dan segalanya… hanya tinggal sejemput sahaja.

Saya pula terpaksa membeli rumah yang lebih besar sedikit di Puchong ketika itu memandangkan keluarga juga semakin besar.

Jadi, lepas tolak rumah, tolak kereta, tolak yuran sekolah anak-anak… terus defisit perbelanjaan jadinya… iaitu belanja jauh melebihi pendapatan saya. Bila tiba masa nak bayar cukai tahunan jadi lagi teruk kena korek duit untuk top-up ke LHDN lagi.

foodpanda
Terpaksa Kerja Partime FoodPanda

Untuk top-up memastikan saya dapat selesaikan hutang kad kredit saya setiap bulan, terpaksalah saya menjadi seorang penghantar makanan FoodPanda secara sambilan waktu malam.

Pernah terhantar makanan ke rumah rakan sekerja saya, cukup malu gila saya ketika itu.


Assalamualaikum, suatu masa dahulu saya pernah berkhidmat di sebuah syarikat, saya mengambil keputusan untuk berhenti daripada bekerja kemudian saya ingin fokuskan kepada satu bisnes. Lama kelamaan saya dalam bidang bisnes macam2 saya lakukan sehingga saya dapat satu SMS daripada rakan baik saya untuk mencuba Program Duit Ajaib. Saya mencuba dan Alhamdulillah dengan cubaan yang pertama saya telah berjaya mendapatkan hasil dari program ini. Program ini melandaskan kepada internet semata-mata dengan menggunakan aplikasi. Alhamdulillah sehingga ke hari ini saya dapat mengunah hidup saya sepenuhnya. Kepada tuan puan di luar sana, Ayuh kita mencuba dan Insyaallah saya yakin dan percaya tuan puan pasti akan berjaya.

Mohammad Mustaqim, Pendang Kedah.

Alhamdulillah.. Tuhan Berikan Jalan Kepada Saya…

Pada suatu malam, Tuhan membantu saya. Saya terpaksa stay lewat satu malam dan terpaksa lakukan data backup dan code cleaning, sambil minum kopi viral 434 Muar, saya terjumpa sesuatu yang cukup MENAKJUBKAN sekali.

Syarikat saya ketika itu sedang memasang satu eksploitasi untuk suatu lubang yang ada dalam sistem kewangan antarabangsa. Semua berjalan dari server yang beroperasi dari Malaysia dan linking dengan pelbagai server-server di British Virgin Islands, Seychelles, Dubai dan serata pusat offshore lagi. Dari situ, syarikat yang saya kerja ketika itu buat duit berjuta-juta setiap hari serata dunia. Begitu mudah sekali lubangnya saya dapati.

Saya Terus Write Satu Code Malam Tu Juga…

coding
C# Coding

Ketika itu, saya terus write satu kod dalam language C# dalam Framework .NET Bawah Tanah dan tinggalkan ia berjalan secara sendiri di dalam server malam tu juga. Tetapi dalam kod itu, saya letak nombor akaun Maybank saya pula…hehehe! Geo location saya setting Asia Pacific lah. Tak sure ketika itu, samada jalan ke tidaklah.

Terkejut Badak Bila Buka Maybank2u!

Paginya, apabila buka sahaja Maybank2u, terkejut badak tengok bertubi-tubi duit masuk ke dalam akaun Maybank saya. Macam tak percaya sahaja saya. Tapi semuanya 100% benar. Alhamdulillah! Nak pastikan samada betul ke tidak, saya naik kereta dan terus pecut ke ATM Maybank Puchong dan masukkan kad. Biar BENAR… begitu mudahnya. Pakcik terus kaya semenjak tu…

Kod Berjalan Sendiri Atas Offshore Dedicated Server

Semenjak saya run software ini atas sebuah offshore dedicated server… Terus segala-galanya berubah!

merc
Mercedes E Class

Dengan menggunakan duit yang masuk bertubi-tubi ke dalam akaun Maybank saya angkat terus kereta Mercedes E Class baru di atas ini. Saya letak duit muka yang banyak kemudian ambik loan kereta dengan Maybank jugaklah.

office2
Kondominium Mewah

Duit tubi-tubi masuk yang terkumpul dalam akaun Maybank saya tu, saya gunakan sebagai duit muka untuk beli kondo mewah menghadap KLCC di atas. Tapi kali ini, gunakan RHB pula untuk ambik pinjaman rumah pasal rate lebih murah.

turki
Bercuti Ke Luar Negara

las vegas

Dengan duit yang banyak melampau-lampu begini, apa lagi, saya bercuti terus seluruh dunia lah. Tapi terpaksa pergi cuti masa cuti sekolah sahaja lah pasal nak bawak anak-anak sekali. Dalam sehari dua selepas dapat rasa duit tak masuk akal ini, saya dan keluarga terus meluru ke Kedutaan Amerika Syarikat dan apply Visa B2 selama 10 tahun kami. Teruk juga nak explain sumber dapat duit ke kaunselor kedutaan, tetapi alhamdulillah semua LULUS. Sudah lama saya impikan untuk sampai ke New York / Las Vegas semua.

London, Paris, Istanbul, Tokyo semua juga dah di terokai 100% dengan menggunakan duit dari software saya ini.

jet

Saya seorang pelajar IPT, dulu saya dari keluarga yang susah, ya lah ayah saya seorang petani dan mak saya pulak suri rumah je manakala saya ada 10 orang adik-beradik. Dulu saya juga pernah tolak tawaran sambung belajar di sebuah IPT kerana saya tak mampu lagipun saya tidak dapat pun biasiswa. Satu hari saya ade jumpa satu program ajaib yang membolehkan saya melanjutkan pembelajaran di sebuah IPT tanpa biasiswa sebab saya mampu jana pendapatan sehingga RM500 seharitau, siap mampu bantu keluarga saya di kampung lagi. So korang di luar sana jom join program ajaib ini.

Shila Amin, Ipoh Perak

Fakta JELAS Mengenai Software/App Hybrid Ajaib Ini

1

Tidak perlukan sebarang modal. Ini bukan skim pelaburan. Hanya perlu ada perisian hybrid… pasang dan segalanya berjalan.

2

Perlu ada akaun bank dan maklumat akaun bank anda perlu di masukkan ke dalam perisian hybrid supaya ia tahu ke mana untuk hantar duit yang bertubi-tubi ia gali dari LUBANG RAHSIA ini. Mana-mana bank di Malaysia sudah boleh.

3

Tidak perlu lakukan apa-apa. Tidak perlu bekerja, memasang sebarang iklan di mana-mana, atau perlu lakukan apa-apa pun. Ini memang duit goyang kaki tanpa perlu lakukan apa-apa pun. Benar-benar duit atas angin.

4

Tidak perlu promosi atau tarik sesiapa masuk apa-apa pun. Hanya biar perisian hybrid berjalan sendiri. Tengok dan enjoy duit sahaja.

5

Ini BUKAN sebarang skim pelaburan yang anda perlu letak duit dan tunggu pulangan apa-apa. Bukan lagi banyak duit yang anda perlu labur untuk dapatkan pulangan yang lebih tinggi apa-apa ke. Bukan skim MLM, piramid, Ponzi, skim main kutu, crypto-currency, Forex, tikam nombor ekor atau apa-apa seperti itu. Ini adalah sah di sini undang-undang dan patuh Syariah sepenuhnya.

Yang Jelas… Dunia Ini Ana Yang Punya

Sekarang, dunia ini ana yang punya. Sebaik menjumpai LUBANG RAHSIA ini dan mencipta software hybrid ajaib ini, saya terus berikan surat perletakan jawatan saya. Saya bagitau bos saya, “I resign Sir because I know how to make money already!” Bos expat India terpinga-pinga mendengar kenyataan berani saya.

Hari ini, rutin harian saya bermula dengan bangun jam 9pagi dan terus menikmati nasi lemak berlauk bersama kopi viral 434 saya. Kemudian masuk FB sekejap tengok apa-apa berita penting dan viral. Kemudian, duduk depan TV tengok Astro sampai ke waktu makan tengah hari. Tengah hari saya akan berjalan santai melalui Taman KLCC dan selalunya saya akan makan tengah hari di Restoran Grandmama's Pavillion. Kadang-kadang ke Al-Amar Pavillion juga.


grandmama

Dulu saya banyak habiskan masa dengan main game je, main game tidur itu je kerja saya hari-hari. Mak Ayah saya selalu bising, keputusan SPM saya pun teruk sangat. Mujurlah saya jumpa satu program ajaib ini yang dapat bantu saya menjana pendapatan 5K sebulan dan saya mampu hulurkan duit belanja kepada mak ayah saya lagi sebanyak 2k sebulan. Jadi apa tunggu lagi? Marilah kita sama-sama join program ajaib ini.

Muhammad Ferdaus, Masjid Tanah Melaka

private mbb

Selepas makan tengah hari, saya lepak-lepak di Starbucks sambil buka app Maybank Private Wealth untuk melihat segala portfolio net worth saya. Wham, boleh lihat duit bertubi-tubi masuk ke dalam akaun bank saya. Kemudian, RM (Relationship Manager) saya akan datang menghadap saya di Starbucks untuk berbincang mengenai portfolio kekayaan saya. Kadang-kadang berjumpa di Private Banking lounge. Tapi selalunya, saya arah dia datang menghadap saya di Starbucks sahaja. Segala urusan bank saya lakukan dengan RM saya di mana-mana sahaja tanpa perlu ke bank lagi. Pergi ATM pun tak perlu lagi dah bila dah ada RM ini.

jet 3


Ya, pendapatan saya telah berlipat ganda dari semalam. Perisian hybrid ini terlalu hebat kerana ia adalah mesin wang siang dan malam, tanpa henti dan tanpa setitik peluh saya sekalipun. Saya tidak lakukan apa-apa lagi!

Saya Selalu Pergi Ke Eropah

Bila boring-boring sahaja, saya akan bawa keluarga terus ke Eropah dan lepak-lepak, chill out, chill in di serata Eropah. London, Paris, Geneva dan lain-lain tempat-tempat favourite hangout saya. Oleh kerana selalu sangat jalan-jalan, saya sudah boleh memanjang lepak di lounge Emirates di mana-mana lapangan terbang dengan menggunakan Skywards Platinum saya. Hotel pula saya selalu gunakan kad Marriot Gold Elite saya. Macam-macam kelebihan boleh dapat dengan kad-kad VIP ini.

lounge emirates
Lounge Emirates

BUKAN nak menunjuk-nunjuk

Mengapa saya cerita semua di atas ini? Bukan kerana hendak menunjuk-nunjuk ke apa. Ia semata-mata untuk memberikan perangsang dan dorongan dan sebagai sumber inspirasi yang anda juga boleh menikmati segala-galanya seperti di atas dengan menggunakan perisian hybrid saya. Tidak ada apa pun yang mustahil di dunia ini. Jika ada kemahuan dan kudrat untuk mencuba, dunia ini akan menjadi kepunyaan anda juga!

freedom

KEBEBASAN adalah segala-galanya…

Walaupun hari ini, saya sudah ada segala harta dalam dunia ini. Namun, bagi saya – perkara yang paling penting setiap manusia inginkan adalah KEBEBASAN.

Sudah tentu wang yang banyak membuatkan hati saya gembira tetapi ada satu perkara yang saya rasa cukup menyeronokkan apabila memasang SOFTWARE/APP HYBRID AJAIB ini ialah kebebasan. Saya boleh buat apa yang saya suka - tidur, melancong, membeli-belah atau bersantai di tepi pantai. Saya boleh lakukan apa sahaja yang saya mahu, bila-bila masa saya mahu. Ini penting sekali untuk saya dan pasti penting untuk anda juga.

Cuba Anda Bayangkan Jika Anda....

  1. Mempunyai banyak masa terluang bersama keluarga ANDA yang tersayang
  2. Boleh pergi melancong kemana sahaja yang ANDA suka - Bali, Disneyland... London
  3. Boleh membeli kereta dan rumah idaman anda tanpa perlu risau apa-apa
  4. Tidak perlu mengunci jam untuk pergi kerja dan tidak perlu terperangkap dalam traffic jam
  5. Boleh mengucapkan Selamat Tinggal kepada Bos yang cerewet dan suka dibodek
  6. Boleh menderma ke badan kebajikan, anak yatim dan menolong orang dalam kesusahan

Mengapa Saya Perlu Berkongsi LUBANG RAHSIA kekayaan ini dengan anda…

Ada DUA sebab utama :

1

Sebenarnya jika saya berhenti mencari duit hari ini, saya sudah dapat bersara dengan selesa. Duit di dalam ASB saya, isteri dan anak-anak kami sudah dapat menyara kehidupan kami sampai bila-bila pun. Tambahan pula dengan sewa dari rumah-rumah yang kami ada sudah lebih dari mencukupi. Tetapi tahukah betapa BORINGNYA jika tidak melakukan apa-apa. Jadi saya jadikan matlamat saya untuk membantu orang ramai seperti anda untuk mengecapi KEBEBASAN KEWANGAN...

2

Dengan wang yang saya ada saya boleh tidur sepanjang hari, makan yang best-best sahaja memanjang, membeli belah sepanjang hari. Jadi mengapa tidak boleh berkongsi sesuatu yang boleh memberi FAEDAH kepada orang lain. Elok saya sharing LUBANG RAHSIA ini dengan orang lain lagi ia akan memberikan makna dalam hidup saya.

Jadi Saya Telah Tulis Sebuah Software/App Hybrid Khas Untuk Anda…

Saya telah mencipta sebuah software campur aplikasi telefon bimbit melalui pattern PWA yang mudah digunakan atas telefon bimbit. Boleh run atas apa-apa OS platform samada mobile atau web.

app

Jangan pening-pening… ini bermakna ia boleh senang di install mana-mana dan boleh digunakan pada apa-apa jenis telefon bimbit pun. Boleh buka dengan menggunakan apa-apa telefon bimbit. Tak perlu lakukan apa-apa, bak tunggu sahaja duit ajaib turun dari langit sahaja.

Anda Mungkin Tertanya-tanya, Bolehkah Anda Mendapat Manfaat Dari Software/App Hybrid Ajaib Ini?

Ia dijamin dapat membantu jika anda seperti dibawah ini...

  • Suri rumah yang menjaga anak di rumah?
  • Tidak mempunyai pekerjaan?
  • Seorang yang tiada kenaikan gaji?
  • Seorang yang tidak mempunyai ijazah?
  • Pelajar yang mahukan wang belanja harian?
  • Keluarga yang perlu saraan tambahan?
  • Seorang yang inginkan perubahan hidup?
  • Seorang yang ingin selesaikan hutangnya?


Saya pernah bekerja di syarikat Konglomerat dan saya telah diberhentikan kerana kegawatan ekonomi masa itu yang membuatkan hidup saya tidak tentu arah maklumlah banyak komitmen kan! Tapi keajaiban telah berlaku dalam hidup saya dimana saya telah menjumpai satu program ajaib yang dapat membantu saya menjana pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Dengan program ini telah banyak membantu hidup saya. Percayalah, dengan program ini anda mampu mengubah masa depan anda!

Dzarul Aqma, Bentong Pahang

... Atau Sesiapa Sahaja Sebenarnya!

coding

Development Untuk Mencipta Software/App Hybrid Ini Memakan Masa 1 Tahun Sebenarnya…

Saya sudah spend banyak masa untuk mencipta kod lagi best. Saya juga outsource sedikit code ke orang-orang Rusia dan Ukraine untuk kemas kini lagi perisian hybrid ini supaya ia terjamin akan menjana duit bertubi-tubi tak henti-henti untuk sesiapa yang menggunakannya. Sudah melalui berkali-kali cycle testing, market research dan lain-lain lagi supaya perisian hybrid ajaib ini lagi best dari sebelumnya.

marketshare

Saya juga tulis segala-galanya dalam Bahasa Melayu supaya mudah di fahami oleh orang ramai.

Jadi... Berapa harga tempahan untuk mendapatkannya?

Yang pasti, saya boleh jamin bahawa ia terlalu murah berbanding dengan nilainya yang sebenar. Saya akan berikan harganya sekarang, tetapi sebelum itu....

Berapa agaknya nilai kepada anda untuk mendapat kebebasan kewangan dan terlepas dari segala bebanan hutang anda sekarang? Bangun pada bila-bila masa anda mahu... bekerja sesuka hati anda... bayangkan hidup anda selepas ini....

Jika seseorang datang sekarang dan beri anda gaya hidup yang anda impikan selama ini, berapa yang anda sanggup bayar?

RM500? RM2,000? Anda sebenarnya bijak jika bayar jauh lebih banyak lagi untuk merealisasikan impian anda ini. Kalau saya anda, saya memang akan angkut terus tanpa berfikir panjang lagi.

Tetapi saya tidak akan mengenakan bayaran sebanyak itu. Tetapi sanggupkah anda membayar RM1,000 untuk mendapatkan perisian hybrid berharga ini. Kalau dalam masa sehari selepas itu, anda mungkin boleh balik-modal terus, kenapa tidak?

Memang sewaktu membocorkan rahsia ini kepada orang ramai, saya ada terfikir untuk letak harga pada RM500. Teman rapat saya memarahi saya kerana terlalu mudah membocorkannya kepada orang ramai. Tetapi saya fikir saya dah banyak duit... mengapa tidak tolong orang sahaja, tiada salahnya kan?

 ...Jadi Berapa Anda Sanggup Bayar Supaya Dapat Menjana RM100 Dalam Masa 7 Minit Lagi Dan Ribuan Sebulan?

Saya fikir RM800 RM500 RM390 adalah harga yang paling berpatutan untuk anda mendapatkannya.

Ya, jangan terkejut... saya letak harga ini dahulu supaya jika anda suka dan telah berjaya mendapat wang dari rahsia mudah saya ini, anda mungkin teruja untuk mendapatkan yang lain-lain dari saya lagi.

Bayangkan, dengan RM390, anda akan dapat RM100 dalam masa 7 minit lagi. Dalam sehari, mungkin anda akan dapat jauh lebih banyak, jadi harga perisian hybrid ajaib ini memang tidak dapat di nilai dengan mudah sahaja.... Ia tiada nilai sebenarnya.

Bagaimanapun, harga ini saya dapat buka untuk masa yang tersangat terhad sekali iaitu sehingga ke 28 November 2020 tepat jam 12:00 tengah malam sahaja. Selepas itu, harga akan kembali seperti sediakala. Jadi perlu lakukan langkah serta-merta untuk menempah harga istimewa ini.

Bolehlah Anda Ucapkan Selamat Tinggal Kepada Bos Anda Sekarang Juga…

Bersiap-sedia untuk mengucapkan perkataan BYE-BYE kepada bos anda sebaik perisian hybrid ini berada dalam genggaman anda. Bagitau aje dia yang anda sudah banyak duit dan tak perlu kerja bawah dia lagi. So, jangan buang masa lagi… lakukan tempahan, kemudian hantar WhatsApp ke bos anda sebaik anda terima perisian hybrid ajaib ini.

pening

Lihat Diri Anda Sekarang…

Sebenarnya dalam dunia ini ada DUA jenis spesis manusia. Iaitu mereka yang selalu rugi dan sentiasa akan miskin dan tak ke mana-mana, di tolak ke sana-sini, di perkotak-katikkan orang lain buat selama-lamanya DAN mereka yang sentiasa untung, yang ada kuasa ke atas orang lain dan bebas untuk menentukan hidup masing-masing.

Jadi, saya minta anda berdiri depan mana-mana cermin dan lihat air muka anda… adakah anda…

SATU – seorang yang berlagak pandai dan terlalu berfikir panjang dan selalu meneliti sesuatu, buat bermacam jenis analisis tentang apa-apa. Jika ya, anda akan sentiasa rugi buat selama-lamanya. Tangan anda di ikat dan tidak akan bebas menentukan hidup anda sendiri

DUA – golongan yang bila nampak apa-apa aje akan rebut terus peluang tersebut tanpa berfikir panjang. Mungkin nampak macam risiko tetapi sampai bila anda hendak memanjang berfikir sahaja. Anda perlu rebut segala peluang di depan mata tak kira anda pasti ke tidak. Anda lah golongan yang akan sentiasa untung dan berjaya menguasai dunia dan lebih penting menguasai kebebasan diri anda sendiri. 


Saya seorang suri rumah sepenuh masa yang berumur 40 tahun yang mempunyai 3 orang anak. Dulu suami saya seorang Pengawai Keselamatan yang bergaji RM 1,800 je sebulan, memang tidak cukup untuk sara hidup kami sekeluarga. Kami sekeluarga umpama "kais pagi makan pagi, kais petang makan petang". Saya suka cari peluang bisnes online untuk bantu suami, tapi semua tidak berjaya. Suatu hari jiran saya memperkenalkan satu program ajaib kepada saya. Alhamdulillah sekarang saya boleh capai RM 5,000 sebulan. Saya amat menyeru ibu-ibu diluar sana untuk mencuba bisnes ini! Supaya anda boleh menerima RM 10,000 sebulan. Jadi jangan lupa untuk dapatkan bisnes online ajiab ini!

Tasha, Banting Selangor 

"Anda Berhak Mengubah Hidup Anda Dengan Aplikasi Ajaib Ini!”

"Hi, akak nak bagitau kat semua. Kalau belum lagi download dan install aplikasi ini, kena cepat.
Aplikasi yang sempoi dan hebat! Jangan berfikir 10 kali, jangan fikir 2 kali… malah jangan fikir-fikir lagi. Angkat aje!"

Hamidah Abdullah
Kuantan, Pahang

"Aplikasi ini memang power sangat. Aplikasi ni banyak membantu saya untuk tambahkan income bukan setiap bulan malah setiap hari. Gempak habis tak?... Terima kasih Duit Ajaib yang memang begitu ajaib.. TERBAIKKK"

Izham Jabir
Rembau, Negeri Sembilan

Bonus Yang Boleh Di Nikmati JIKA…

Bonus-bonus Istimewa ini akan saya berikan secara PERCUMA sahaja jika anda lakukan tempahan sekarang juga. Tawaran ini terhad untuk ketika ini sahaja dan saya boleh tarik balik mana-mana tawaran ini bila-bila masa sahaja! Inilah tawaran-tawarannya:

BONUS-BONUS YANG MENARIK

BONUS 1

Android Expense Tracker
Anda mungkin tidak tahu perisian mana yang sesuai untuk anda membuat rekod transaksi pembelanjaan harian anda. Kami akan menyediakan sebuah aplikasi Expense Tracker supaya anda dapat mengesan pembelanjaan anda.

BONUS 2

Android To-Do-List
Adakah anda seorang yang sering terlupa untuk menyiapkan kerja atau tugasan anda? Menggunakan aplikasi ini untuk membuat perancangan harian anda dengan lebih mudah, dan lebih seronok!.

BONUS 3

Android Shopping (Groceries)
Hari ni nak masak nasi lemak. Alamak! Terlupa nak beli bahan!! Jangan risau! Kami sediakan alat groceries shopping kepada anda untuk ingatkan kepada anda apa yang patut dibeli. Nanti orang rumah tak marah lagi!

BONUS 4

Android Weight Tracker
Ia adalah pemerhati berat badan. Ia menyimpan data yang disediakan dari skala untuk menonton dan menganalisis penurunan berat badan.Ini akan membantu anda mengesan berat badan semasa menjalani diet dan mengira kalori untuk menurunkan berat badan. Dengan mengesan perubahan, lebih mudah untuk belajar menurunkan berat badan dengan cepat..

BONUS 5

Android File Manager
Penjelajah fail yang mudah dan hebat untuk peranti Android. Ia percuma, pantas dan lengkap. Kerana UI yang mudah, sangat mudah digunakan. Dengan ini anda dapat menguruskan fail dan folder dengan mudah pada peranti, dan penyimpanan awan. Terlebih lagi, anda dapat mengetahui seberapa banyak fail & aplikasi yang ada pada peranti anda.

BONUS 6

Android Resource Monitor
Utiliti di Android memaparkan maklumat mengenai penggunaan sumber perkakasan dan perisian dalam masa nyata..

Perkara ini tidak pernah termimpi oleh saya untuk berada di Club Country Golf. Dulu tidak pernah terfikir pun saya boleh bermain golf dengan kawan-kawan. Tapi, Alhamdulillah setelah kawan saya memperkenalkan satu program ajaib, saya mampu untuk bermain golf dengan kawan-kawan saya. Jangan lepaskan peluang untuk join program ajaib ini. So catch up! Jom sertai saya dalam program ini.

Mersing, Johor

Tawaran-tawaran di atas ini bernilai lebih daripada RM20,450! Saya berikan PERCUMA sahaja kepada anda! Tetapi cepat kerana ini adalah TAWARAN yang TERHAD sahaja!

Jaminan 100% TANPA RISIKO Selama 60 Hari?

jaminan

Jika anda masih belum yakin sepenuhnya dengan keajaiban perisian hybrid saya ini, saya mahu mengambil peluang ini untuk menghilangkan segala keraguan anda. Saya akan menjamin kejayaan anda sepenuhnya. Ini bermakna jika dalam masa 60 hari anda telah mencuba dan tidak mendapat apa yang anda harapkan, saya akan pulangkan wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soal. Jadi anda mempunyai masa 60 hari untuk mencuba perisian hybrid duit ajaib saya ini. Malah, saya akan benarkan anda menyimpan segala bonus bernilai ribuan ringgit sebagai tanda terima kasih kerana sudi mencuba. Saya begitu berani memberi jaminan 100% tanpa risiko ini kerana saya yakin sepenuhnya dengan formula saya ini. Ia dapat membantu sesiapa sahaja.

hilang pekerjaan

RISIKO Tinggi Untuk Anda Jika Anda Tidak Lakukan Tempahan SEKARANG!!

Sebenarnya, anda tengoklah sendiri. Anda pun tahu bagaimana keadaan ekonomi negara kita sekarang. Banyak orang hilang pekerjaan, kalau beli saham pun… harga makin jatuh. Kalau beli hartanah, nak jual balik pun susah… orang nak menyewa pun susah kerana semua orang makin kehilangan pekerjaan.

sahamjatuh

Adakah anda mahu mengambil risiko dan membiarkan diri anda bergantung kepada keadaan yang tak menentu hari ini. Anda mengambil risiko yang jauh lebih tinggi jika tidak mencuba melakukan tempahan ini. Fikirkan, apa yang anda akan rugi? Cuba dulu, kalau tak puas hati, dapat aje balik semua duit. Tapi ingat, kena lakukan tempahan sekarang juga tau….

Tunggu Apa Lagi? Pesan Untuk Dapatkan Serta-Merta

  • Ya Encik Danil Hakim! - Saya Mahu Dapatkan Software/App Hybrid Duit Ajaib Saya Serta-Merta Sekarang.
  1. Saya sudah bersedia untuk memulakan perjalanan saya untuk menjadi seorang jutawan baru.
  2. Saya hendak mula menjana wang dalam masa 5 minit dari sekarang.
  3. Saya tidak sabar untuk menjadi seorang jutawan segera seperti Encik Danil Hakim.
  4. Saya mahukan segala bonus di atas.
  5. Saya faham saya boleh meminta kembali 100% wang saya jika tidak berpuas-hati dan saya boleh simpan segala bonus.
  6. Saya faham yang harga ini akan kembali semula ke harga asal selepas tawaran istimewa ini berakhir.
  7. Saya 100% faham, maklumat ini pertama kali di lihat di Malaysia dan saya tidak perlu berfikir panjang lagi...

Sila Beri Akses Serta-Merta Kepada Saya Dengan Harga Istimewa Gila Anda Sebanyak RM800 RM500 RM390. Saya hendak mendapatkannya sebelum harganya naik semula!

ebook

Hanya

RM 800

RM 500

RM 390

(Terhad Sehingga 28 November 2020 Sahaja) 

button

Teruskan Misi Anda Sekarang...

"Sudah Terasa Bahangnya?"

Dalam masa 30 saat lagi, anda akan melakukan pembelian on-line yang terbaik pernah anda lakukan.


Mendoakan Kejayaan Anda Dalam Masa 5 Minit Lagi,

sign


Danil Hakim,
Mentor Jutawan Anda


P.S.
- Kadang-kadang, saya akan menutup halaman web saya ini secara tiba-tiba sahaja dan tidak lagi menerima sebarang pesanan lagi kerana sibuk pergi melancong ke luar negara dan mungkin akan menaikkan ke harga asal semula sekembali saya ke tanah air. Jadi, sekarang lah peluang untuk anda segera lakukan tempahan anda. Untuk menjamin anda dapat membeli software/app saya pada harga tawaran RM390, anda perlu membelinya hari ini juga.

P.P.S. - RM800 RM500 RM390 sebenarnya macam duit celah gigi untuk kebanyakan orang. Tetapi duit celah gigi ini akan memberikan pulangan yang tidak dapat dibayangkan untuk anda. Sebenarnya anda akan mengambil risiko yang lebih tinggi jika anda tidak membelanjakan RM800 RM500 RM390 anda itu!

P.P.P.S. - Hak anda adalah terjamin kerana saya menggunakan syarikat yang berdaftar di Malaysia, bukan sebarang operasi "fly by night" malam hari dan bukan menggunakan PO Box. Saya beroperasi dari pejabat dengan pembantu-pembantu admin yang akan membantu anda menjadi seorang jutawan. Tidak kira di mana jua anda berada, anda akan dapat akses ke duit ajaib yang gila-gila banyak dari telefon bimbit anda dan menjadi seorang jutawan baru tidak lama lagi.



© Copyright 2020 Duit Ajaib - All Rights Reserved